Esport-fører signerte for nytt lag

Esport-føreren som går under navner MPR BaBe1 valgte i dag å signere for et nytt lag. Den kommende sesongen skal han kjøre for BigTitty Racing (BTR).

MPR BaBe1 etter en stygg kræsj under kvalifiseringen til Japan tidligere i år.

Kilder 1251 Nyhetskanalen har snakket med uttalte at MPR BaBe1 offisielt skifter lag 27. januar 2021, og kommer til å kjøre for MPR frem til da. Rivaliseringen med en annen fører, Kostov, kommer nå til å nå nye høyder.

-Først og fremst vil jeg takke gutta i MPR for muligheten de ga meg til å utfordre mine egne ferdigheter. Og selv om jeg kræsjer ut i annenhvert løp, så klarer jeg nå å fullføre en gang iblant også. Jeg vurderte å skrive under for Big Dick Racing (BDR), men det laget var allerede opptatt, så da gikk jeg for et lag som får #MeToo til å fremstå som en liten filleting, uttalte BaBe1 til 1251 Nyhetskanalen tidligere ikveld.

BaBe1 ligger an til å kunne kjempe i toppen av Divisjon S i MPRL denne sesongen, men det kommer til å bli kamp hele veien inn, da det er mange gode førere som gjerne vil ha et ord med i spillet. WRCL Kostov har valgt å blokkere telefonnummeret til 1251 Nyhetskanalen etter gjentatte forespørsler på SMS og MMS om han har noen kommentar til denne saken. BaBe1 på sin side kom med ett stikk i retning rivalen sin.

-WRCL Kostov? Er det han fyren som skal kjøre rally i år?

Hva som menes med den kommentaren kan vi bare spekulere i, men første svar i denne rivaliseringen får vi imorgen kveld da MPRL kjører ligaløp i Nederland.

1251 Nyhetskanalen følger saken tett.