Solskjær i trøbbel – United på ny smell

Den norske suksessmanageren Ole Gunnar Solskjær gikk på en ny smell med Manchester United da laget tapte mot Arsenal på søndag.

Foto: PremierLeague.com

Manchester United – Arsenal 0 – 1 (Manchester/Oslo). I sosiale medier harseleres det nå over Uniteds tap mot Arsenal i en periode hvor mange har ment at Solskjærs klubb ligger an til å vinne verdens største klubbturnering, Champions League etter to sterke seiere mot henholdsvis franske Paris St. Germain (2 – 1) og tyske RB Leipzig (0 – 5). Klubben kom fort ned på jorda igjen da 90 minutter var spilt mot Arsenal i helgen.

Jesper Mathiesen, som av mange betegnes som tidenes fotballekspert uttalte etter kampen at Solskjær nå kom til å miste jobben som følge av gårsdagens tap.

Ole Gunnar Solskjær kan ikke fortsette i jobben som trener for tidenes beste fotballag. Han har nå brukt opp sjansene sine. Ja, han har hatt en del gode kamper, og vunnet over halvparten av kampene han har ledet klubben i, men å tape for Arsenal skal ikke være mulig. Solskjær må gå, skrev Jesper Mathiesen i en epost til 1251 Nyhetskanalens redaksjon i natt etter å ha vært på byen.

Den tidligere forsvarskjempen, Roy Keane, som ble verdenskjent etter at han skadet Alf Inge Haaland, rakket ned på Jesper Mathiesen etter Mathiesens uttalelser, da Keane mener at det kun er Roy Keane og Zlatan Ibrahimovic som har rett til å uttale seg om det som nå skjer bak kulissene i Manchester United. Sylvi Listhaug på sin side mener at det ligger an til å bli svenske tilstander i United ettersom klubben har en svensk forsvarsspiller på lønningslisten sin.

1251 Nyhetskanalen følger det som skjer i klubben tett, og vi kommer til å være først ute med Solskjærs avgang når den blir offentliggjort.